måndag 3 maj 2010

Vad ska den handla om Spader, boken du ska skriva?

Arbetsnamnet är "Inte utan min dator"!

Den handlar om en kvinna som lämnar allt för att flytta till mannen hon älskar -långt, långt bort från tryggheten i skogsmarkerna. Det som i början verkar enkelt visar sig senare vara mycket svårare än hon trott. Mannen i fråga har till exempel lovat kvinnan den inglasade balkongen, men då det gamla huset är sålt, visar han sitt rätta ansikte och påstår att den balkongen visst ska delas lika. Löften sviks, och kvinnan som planerat att överlåta sin dator på den yngste sonen börjar tveka och tvivla. Kommer hon verkligen att få sitta vid den gemensamma datorn i Järvastaden så ofta som hon vill och behöver? Kvinnans inre resa och yttre umbäranden skildras i denna kommande bestseller-tegelsten.

Stay tuned! Engelska för blonda: Tonfisken, stanna!

7 kommentarer:

 1. Kan tala om att Mats och jag nu när vi är ensamma i huset nöjer oss med fyra datorer. Varsin bärbar, en stor gemensam och min jobbdator. Jättebra för husfriden! Bara som ett litet tips alltså :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Esset! Läs Ingelas kommentar ovan, tipset är taget. Låter härmed meddela att Spader önskar sig en rosa dator med massa minne och bra grafikkort. (Kram till Ingelan!)

  SvaraRadera
 3. Den rosa datorn får nog Spader köpa själv, hon som får tillbaks på skatten!

  SvaraRadera
 4. Esset: Antar att de pengarna inte räcker, trodde nog att du skulle hålla Spader under armarna här en tid... men det får väl ses som konstgjord andning... ;-))

  SvaraRadera
 5. Esset: En dator (oavsett färg) är ett BILLIGT pris för lite husfrid. Lycka till och kram till er båda!

  SvaraRadera
 6. När är den klar?

  Jag sätter upp den på min ska-läsa-lista på min blogg.

  SvaraRadera
 7. Ingela. Tror dig, men ingen bok utan lidande!
  Nilla: Perfa. Den kommer att sälja i hur stor upplaga som helst. Blir klar när kvinnan i boken har skrikit ut sin frustration från balkongen.

  SvaraRadera