fredag 11 april 2008

Galenskap

Specialist-sjuksköterskan som jag träffade i dag tycker att, bland annat, rökstoppet behöver firas, verkligen, riktigt ordentligt. Mitt tama försök att förmedla att firandet pågår ständigt och kontinuerligt, i form av shopping, resor och/eller spabesök misslyckades.


En bloggare jag läser hävdar bestämt att om man inte kan bita dem så ska man joina. Inte ville jag bita sjuksköterskan heller, så jag slog helt enkelt till med en "special-firning". Sköterskan är en övertalnings-specialist eller så är jag ovanligt lättövertalad.

Direkt efter hemkomsten till lilla byn tog jag därför ett språng upp på salongens drop-in för att klippa till de krångliga hårtestarna. Resultatet blev så bra att Meja gjorde sammalunda.

Snygga i håret och trötta efter allt hårt arbete på shoppingfronten under dagen, var vi helt enkelt tvungna att ta oss till hotellets AW. Barnen fick grilla korv med bröd - de är fantastiskt nog nöjda med det!

Åter till rubriken: Vad då galenskap? Jag är "galet" nöjd med min dag!

4 kommentarer:

  1. Klart du ska vara!

    Jag uppskattar dig massor. Ville bara säga det. :-)

    SvaraRadera
  2. Åh, tack miss UD! Det värmer så...

    Jag uppskattar dig och din blogg massor också! Jag tror att bloggandet och bloggläsandet har en mycket stor del i mitt lyckade rökstopp! Stor kram till dig!

    SvaraRadera
  3. Rökstopp!? Här händer det grejer och det låter dessutom sunt. Klart att det måste firas ...!!!!

    Skönt att vara tillbaka på din blogg igen med dina underfundiga texter. Kram!

    SvaraRadera
  4. Välkommen tillbaka Hilda!

    Nja, rökstoppet inleddes ju i augusti så imorgon fyller det 8 månader. Därav följer den viktuppgång som nu ligger på sina modiga 11 kilo -ja, jag har lyckats gå ner igen - pyttelitet!

    SvaraRadera