söndag 6 april 2008

Helg

Jag har fortfarande inte vant mig vid helgerna. Trots att det blir tre år i sommar, tre år utan att Henrik är här. Trots att jag har bott med ungarna i Huset vid Älven i över ett år.

Vad gör man med en helg om man inte bara vill städa och laga mat? Om man inte vill gå ut i skogen, eller åka 14 mil för att shoppa?

Jo, man lagar mat och sover, läser och sover, tittar på TV och sover, badar litet och sover litet till...och så lagar man mat. Snart är det måndag och full rulle igen.

I går var det en gnutta sol här i lilla byn, så jag och ungarna grillade korv på altanen. Det är verkligen matlagning som Spader Madame gillar...

2 kommentarer:

  1. Det där måste vara en svår omställning. Förhoppningsvis kommer du till slut att hitta helgrutiner bara för dig själv. Om man ska raljera så kan man ju säga att du blir i alla fall utvilad av så mycket sova. Det kan ju vara så att din kropp fortfarande reagerar med sorg i vissa lägen och vill sova bort den sorgen. Önskar dig en bra söndag.

    SvaraRadera
  2. Cicki: Ja det är en svår omställning och mamma tror att det är precis som du också säger ... kroppen behöver väl sova då! Hoppas att din söndag också blir bra! Kram!

    SvaraRadera