lördag 12 april 2008

Vad händer en lördag?

Inte mycket.

Spader Madame lagar fisksoppa enligt kidsens önskemål (!) i ganska snygga kläder.

Har badat, gjort i ordning håret och handlat på ICA, fikat med besök och småplockat litet. Njuter av att inte vara i Östersund i alla fall.

Men min lilla by ligger långt från Stureplan...

5 kommentarer:

  1. Å varför vill du inte vara i Östersund. Där som det är så trevlig. Där bor min dotter i alla fall fram till i juni när hon blir färdig socionom. Och jag har massor med vänner där så jag skulle gott och väl kunna tänka mig att vara i Östersund. Mycket hellre i Östersund än på Stureplan....:-))))

    SvaraRadera
  2. Gillar din brasklapp - i alla fall tills hon är färdig socionom;-)Sedan kan man förstå om hon flyttar, tycker jag!

    I varje fall är det så att jag längtar efter städer - men, det är bra om de ligger åt rätt håll i landet, det vill säga söderut.Gillar inte vintern så mycket, eller mer inte alls.

    Alltså, jag har varit på Stureplan en (1) gång, men jag gillade det... Men jag har en gammal klassis som jag tänkte hälsa på om jag åkte upp, men det blir bara, bara kortspel. 13.00-22.30 samt 9.00-18.30. Otroligt va!

    SvaraRadera
  3. Fast dottern var sugen på att söka jobb i Östersund. Hon har trivts bra där. Men jag vill ha henne i Sundsvall där sonen bor och där jag bodde och där min släkt bor. Jag vill inte fladdra landet runt för att hälsa på alla. Egoistiskt eller. Men som tur är så vill hennes pojkvän inte flytta så det blir Sundsvall även i fortsättningen.

    SvaraRadera
  4. Och min by ligger också den långt från stureplan,blondinbella och de andra i gänget ;). Ingen är gladare än jag för det. :)

    Sov gott.

    SvaraRadera
  5. Ok Spader, ser längre ner här att du gillar Stureplan. Nu vet jag! Ta med mig dit. Det är det jag saknar i mitt liv. Jag har ju aldrig varit där, hur kan jag veta. Vem är jag att döma???
    Du är härlig ;)

    SvaraRadera