tisdag 13 maj 2008

Tårar som trillar

Besviken, ledsen och arg...

Om Henrik vore här skulle han spotta på dem, eller åtminstone skulle han säga att -"Det var väl själva fan också!" Eller nåt... Känner mig ensamast i världen...

Fan...

5 kommentarer:

  1. Fan låter skit. Hoppas det fixade sig vad det än var som som var problemet.
    Hoppas det blir en mycket bättre onsdag!

    SvaraRadera
  2. Vad är det som hänt? Även om du just nu känner dig ensammast i hela världen så är du det inte. Du har två fantastiska söner och du har massor med vänner, både i verkliga livet och virtuellt. Vill du skriva av dig och få en virtuell axel att gråta mot så finns jag här. Skriv till cickidesign@gmail.com. Kramar om och tröstar så gott jag kan.

    SvaraRadera
  3. Beerbelly: Klart det kommer att fixa sig, vet just nu inte på vilket sätt bara...Tack för peppet!

    Cicki: Litet trassel med mitt andra hem, bridgeklubben, bara.. Tackar för trösten och kramarna och allt känns mycket bättre! Fast jag längtar efter att inte känna mig så ensam just när det blåser litet hårt kring en! Men någon mes kan man inte bli, man får inte låta folk trampa på en, då blir man en dörrmatta...

    SvaraRadera
  4. Största styrkekramen från mig! Du är tuffast, kom ihåg det! Får man våldgästa dig på den där veckan i sommar?? Kramar igen!

    SvaraRadera
  5. Alltså, den där veckan i sommar är Loppis precis så välkommen som helst...förresten alla andra veckor också! Tack för dina kramar och mera Grattis till dig!

    SvaraRadera