tisdag 26 augusti 2008

Spader och konferensen

Alla andra ska på vinprovning men Spader, som endast kan känna skillnad på de olika Cola-sorterna, har hittat en liten ensam gästdator.

Immaterialrätt har gåtts igenom under dagen, coolast var juristerna från Stockholm, eller hur Choklad? Patent, varumärken, mönsterskydd och upphovrätt har stötts och blötts. Men ibland undrar jag om ett kriterium för att bli lärare är att vara "blond" och villig att visa upp det vid alla möjliga och omöjliga tillfällen.

Roligast i dag (än så länge) var besöket från STIM. Enligt dem fick man verkligen inte stjäla fyra takter, som tydligen "Rock-Fnykis" (Martin Ljung) hade påstått i en Knäpp Upp-revy 1958.

Efter vinprovningen ska Spader gå på middag med dans. Tyvärr infann sig ju en infernalisk huvudvärk den förmiddag då Spader skulle gå på danskurs för skräckslagna. Det får helt enkelt lugnas nerver med cider! Jo, då det finns bar på det här bygget, cider har jag sett men ingen körsbärsöl!

4 kommentarer:

  1. Ahhh du har förkovrat dig i Immaterialrättens underbara värld ;) Kul att juristen från Stockholm var till belåtenhet, min kollegor har ju annars en tendens att kunna vara lite torra, men det finns en hel del gyllene undantag.

    SvaraRadera
  2. Miss UD: Snart så;-))Party, Party!!

    Choklad: En av killarna var en riktig goding = inte torr alls;-))Här kan man säga att två fåglar på hotellet är bättre än 10 i skogen... ett skämt som jag tror att just du förstår!

    SvaraRadera