torsdag 9 oktober 2008

Kaotiskt i Huset vid Älven

Det ligger grejor utspridda litet varstans. En barnkalsong, en hårborste, en ryggsäck, ett tandborstfodral, en resväska, skor, skor och åter skor, kartonger, CD-fordral (var är skivorna?), påsar, påsar och åter påsar, några kuddar och filtar, ett täcke, diverse leksaker som tydligen inte kan gå själva...

Projekt uppröjning behöver sättas igång, men Spader bara motionerar och är ute på roligheter hela tiden. Det menade i alla fall en tämligen upprörd tonåring när Spader mellanlandade hemma i går kväll. Så i kväll ska vi mysa, äta spagetti med köttfärssås och prata litet om livet innan Spader ger sig på Wii-brädan. Junior har matteläxa och det ska förberedas en traditionell liten matsäck inför fredagens skolutflykt. Just ja! Världens bästa Mamma har påmint Spader om att det ska bytas däck i kväll! Tur är det, eftersom det har varit halt på vägen två morgnar den här veckan - inte så roligt med sommardäck då.

2 kommentarer:

  1. Kan inte sönerna städa medan Spader tränar? Det verkar som det är mest deras saker som är utspridda......:-)

    SvaraRadera
  2. Kanske har Spader (o)medvetet provat att dölja sina brister, men hon får nog tillstå att många av de utspridda pinalerna tillhör ägarinnan av denna blogg.

    För övrigt håller jag med dig om din städanalys, men det gör inte sönerna - om de inte hävdar att de faktiskt redan har städat!

    SvaraRadera