tisdag 7 oktober 2008

Äntligen hemma...

Ett heminrednings- och snickarprogram för en del, men för Spader känns det ofta precis så efter en lång dag på jobbet, även om Spader verligen gillar att leka med kidsen och kollegorna! Snabbt av med BH och jeans och krypa i något mer bekvämt...

Spaders bästis datorn brukar vilja leka en stund, förr gjorde alla TV-serier det också, men de hinns inte riktigt med när det ska motioneras och varas morsa. I kväll ska Spader leka med Wii-fitness och bada innan hon kryper till kojs.

05.00 går nämligen det sista tåget för Landslagsspelaren och hans lag om de vill gå/åka vidare till slutspelet i OS. Indien är en "måste-match" som Spader naturligvis kommer att titta på... GO Sweden GO! För övrigt är Spader tvungen att lösa några bridgeproblem från Lettlands-matchen...hjärngympa för badet alltså!

2 kommentarer:

  1. Kör hårt Spader. (Med träningen alltså) Själv är jag i STORT behov att inta sängen nu. Har suttit alldeles för länge vid datorn och lekt. Dessutom lider jag fortfarande av chock över DMs turnéplan. Arvika!!!!! Jag kommer aldrig att komma över det.

    SvaraRadera
  2. Jag kör hårt, ikväll Linedance!! Arvika var tydligen ingen favorit... KRAM!!

    SvaraRadera