fredag 10 oktober 2008

Spader -dressed to kill

Spader ville hylla veckans bästa dag. Hon har klätt sig till tänderna, eller åtminstone färgmatchat ganska bra. Junior kommer upp hostandes och hackandes med tjock hals... Spader sitter kvar hemma, vilken himla tur att det pågår bridge i Peking annars hade Spader förtvivlat. Nu kan man hoppas att sjukan är över tills på måndag -hm -undrar vad Spader ska sätta på sig för snyggt då?

4 kommentarer:

  1. men gissa om jag hade velat berätta allt om gårdagen för dig och så håller du dig hemma... hoppas din dag blir bra! Kram

    SvaraRadera
  2. Gissa om jag hade velat veta allt om gårdagen!! Önskar jag var på jobbet, men det vet du ju egentligen redan... Hoppas på en toppendag och toppenhelg för Loppan också!! KRAM!!

    SvaraRadera
  3. Ska jag vara ärligt så tycker jag att det låter mer än avundsvärt att få vara hemma och mysa med barn! Skulle byta med dig uten att blinka....... å andra sidan vill jag ju inte att mina vänner ska ha det jobbigt så vi struntar i bytet. Jag står ut denna dag också.
    Ha det nu så härligt med sjuk liten junior och hälsa att han ska krya på sig.

    SvaraRadera
  4. Jag ska hälsa honom det, han kollar på barn-tv och ropar något mellan varven, medan jag lyssnar på Youtube och kollar på bridge...

    SvaraRadera