fredag 24 oktober 2008

Spader och fredagen...

Ni vet hur det kör ihop sig ibland? Spader ska till huvudstaden för att... för att! Beräknas åter i lilla byn redan i morgon kväll eftersom Junior har en viktig maskerad och andra personer som Spader kan tänkas vilja träffa ändå är upptagna med annat. Äldste sonen skulle vara barnvakt i kväll... men kom igår på att han hade spelning med skolans band! Oj då...

Who You gonna Call? I stället för Ghostbusters, även om de säkert skulle kunna göra nytta i Huset vid Älven, ringde vi till världens bästa Brasse! Medan äldste sonen rockar loss i Hotel California får Brasse och Junior nöja sig med Guitar Hero till Wii. Ganska bra det också!

Spader själv har redan fått kvällens schema vilket ser ut att vara ganska pressat med några klara höjdpunkter, till exempel ett besök på spansk tapasrestaurang. Det är inte lätt att leva ett sånt här inrutat liv!

3 kommentarer:

  1. Ja Brasse är en hyvens kille. Du måste fråga honom om han mins den gången han körde min pappa till Lima för att hämta en julgran ;-)

    När de kom hem med den så såg mor på den med häpnad och utbrast vad fan det var dom hade släpat hem...hahah det var nog den fulaste granen på planeten och det hade nog varit snyggare med en gurka med tandpetere på.

    Det är en rolig historia som vi minns med skratt, til sist så blev det iaf en anan julgran och alla var glada och nöjda.

    Min pappa var alltså världens bästa Brasses morbror för att klargöra eventuelle familjära knepigheter :-)

    SvaraRadera
  2. Mums tapas! En klar favorit måste jag säga. Hoppas att alla får det bra och trevligt trots att ni är utspridda.

    SvaraRadera
  3. Smina: Han kommer säkert berätta historien för mig! Men absolut underbar är han!

    Choklad: Nu har alla samlat ihop sig och alla har tydligen haft det toppen!

    SvaraRadera