söndag 19 oktober 2008

Spader och systemet

Att Spader inte har frekventerat vissa ställen kan bloggläsarna redan ha anat sig till. Systembolaget är en av dessa inrättningar. Tidigare i år lyckades Spader Fröken Ruter göra en del inköp som resulterade i tokigheter så nu gick Spader på Systemet själv.

Asti Martini och Asti Cinzano (Spader gillar inte champagne = vin =går fetbort), 2 st små öl till Esset och.... hmmmmm Cider till Spader så klart!

-Jag tar två... hmhm ...jo Björnbär ser bra ut...
-"Fast nu är de där extra starka och det kanske du inte vill ha?"
-Nej, det vill jag verkligen inte!

Nu undrar Spader om det har kommit ut på lilla jobb-byn att det gick litet tokigt sist? Ve och fasa- var expediten på skivsläppet?

För övrigt så anser Esset att system ska vara konstruktiva - men Spader använder inte K-ord!

5 kommentarer:

  1. Klart att expiditen var på skivsläppet :-) För hur stort är samhället och hur många skivsläpp är man med om?? Nej just det,,,inte så många! Så när det väl händer så är det klart att alla är där :-) även expiditen på bolaget....

    SvaraRadera
  2. Förmodligen har du rätt! Frågan är väl kanske mer om Spader själv verkligen var närvarande?

    SvaraRadera
  3. Kanske var du inte det:-) Men du lärde dig din läxa och kollar nu mera mycket noga in etiketten på den läskande drycken :-)

    Då är det lilla misstaget som bortblåst tycker jag. Värre är det om man inte lär av sina misstag. Alla har väl gått på dessa nitar någon gång? Även när det gäller mängden dryck man häller i sig fasten man har koll på alkoholhalten. Tycker också att det är strålande att bolagspersonalen kan sitt jobb ;-)

    SvaraRadera
  4. Men man kan annars undra vad som står i pannan på Spader! "Tål inte alkohol"...

    SvaraRadera
  5. Är det någon som tål alkohol?...tycker alla blir mer eller mindre wild and crazy och just på skivsläppet du kanske blev det lite mera..:-)

    SvaraRadera