måndag 27 oktober 2008

Spader spelar cool

Klart jag oroar mig! Jag oroar mig ofta -inuti! Döden lurar bakom varje knut och ska inte tas alltför lätt på. Bälten på! Hjälm på! Dubbdäck på! Reflexer på!

Juniors operation ska ske på sjukhus och han är orolig -så Spader spelar cool. Jag åker till graven och pratar litet med Henrik och Pappa innan vi åker. Men allt kommer naturligtvis att gå bra!

7 kommentarer:

  1. Sä klart att allt kommer att gå bra. Det kommer att gå strålande och junior kommer att tycka att det där med att operera sig kanske inte var så farligt i alla fall. Perosnalen kommer att vara guld och ni kommer att bli omhändertagna på bästa sätt. Stor kram och oroa dig inte

    SvaraRadera
  2. Det kommer att gå jätte bra med opereringen. Krama om sonen från oss här. Och kram till dig också såklart!

    SvaraRadera
  3. Det kommer att gå bra. Såklart det gör. Det finns inga andra alternativ.

    SvaraRadera
  4. Det kommer att gå hur bra som helst. Men visst e de tufft o va cool. Det är det jobbigaste som finns. Därför skickar jag härmed en varm kram till underbara DEJ!

    SvaraRadera
  5. Jag saaaknar dig...! Det är jobbigt här med tjänster hit och dit. En sak till *viskar* slog sönder ett av dina glas igår... uups... ;)

    SvaraRadera
  6. Men nu börjar JAG bli orolig. Hoppas verkligen allt har gått som det ska. Kraaaam

    SvaraRadera
  7. Som ni redan har läst var allt toppen och all oro var helt i onödan -tänk att man aldrig lär sig? Själv tycker jag att sjukhus är jobbiga fortfarande - men Junior tog det fantastiskt lugnt. Tack för att ni finns och tänker på mig! KRAAAM!

    SvaraRadera