söndag 2 november 2008

Spader -åter från Karlstad

Världens bästa Mamma är här! Det betyder kålpudding och mys på söndagskvällen efter några timmars bilkörning.

Kortspelet gick till slut ganska bra. Esset försökte trixa bort mig med en massa system som jag hela tiden glömde bort. Spelade riktigt illa under lördagen så tårarna brände till under ögonlocken av besvikelse... Men bridge är ett spel man måste öva och öva, så i dag gick det betydligt bättre. Silverringen som Spader har på sig var ett snyggt förstapris!

Nu blir det en vecka med mycket jobb och till helgen var det meningen att det skulle spelas mer kort, denna gång i huvudstaden - men gamle partnern verkar ha fått grus i maskineriet. Kanske kommer det någon inhoppare? Nu när Spader äntligen vinner något...

5 kommentarer:

  1. Så roligt att höra att System inte bara leder till förvirring,vinglig gångstil och betongkeps dagen efter. System för mig har fått en ny betydelse och det tackvare Spaders kortspelande ;-) Det fins hopp för mig när Spader säger att System måste övas på och att det kan gå riktigt bra, för mig har det bara hitills gått mindre bra, speciellt på Söndagar :-). Kul att höra att spelet till slut gick bra. Grattulerar !!

    SvaraRadera
  2. Så roligt att höra att System inte bara leder till förvirring,vinglig gångstil och betongkeps dagen efter. System för mig har fått en ny betydelse och det tackvare Spaders kortspelande ;-) Det fins hopp för mig när Spader säger att System måste övas på och att det kan gå riktigt bra, för mig har det bara hitills gått mindre bra, speciellt på Söndagar :-). Kul att höra att spelet till slut gick bra. Grattulerar !!

    SvaraRadera
  3. Tackar Smina! Ler stort - nu var du otroligt spot on!

    SvaraRadera
  4. GRATTIS SPADER!!! Det verkar ha gått kanon ju.

    Om Bridge vet jag ABSOLUT ingenting, utan dej hade jag förmodligen inte ens vetat om att det heter Bridge. Vad jag förstått för länge sedan är ändå att du är en mästare inte bara inom skriveriet utan även såklart inom kortspelet. Kram kram kram!

    SvaraRadera
  5. Tack världen raraste Hilda! Det var väl helt enkelt så att Karlstad passade mig... Ska kanske tillbaka och spela i maj...

    SvaraRadera