måndag 8 december 2008

Spader och garderoben

Att kvinnor endast använder 30% av kläderna i garderoben är ett revolutionerande forskningsresultat! Tur att vi nu vet hur stor andel bärbara plagg man bör ha i sin arsenal.

Spader har tyvärr haft ett litet, litet shoppingproblem under det senaste året med rökstopp, så det kan gott hända att Spaders andel burna plagg var mycket, mycket mindre. Typ 10% eller så... Nu har det flugit iväg en hel hög med kläder till Hurtis och Spader kan andas igen.

Spader lovar härmed, dyrt och heligt, att inte gå i shoppingfällan igen! YUP! Cross my heart and hope to die! Nu har Spader andra laster -och det är inte cidern!

7 kommentarer:

  1. Hej, jag tycker att det var ganska bra, eftersom alla kläderna passade fint. Fortsätt handla, du. Men då måste ju jag också gå ner i vikt... Kram spader. //Hurtis

    SvaraRadera
  2. Inte ger du upp shoppandet så där hur som helst. Det är hälsosamt.. sa tösen som lämnade tillbaka ett par prima stövlar till förmån för ett bilbatteri.

    SvaraRadera
  3. Loppis: Kanske litet mer sådär lagom nu en stund?! Svårt att se hur jag skulle kunna behöva något plagg i brådrasket!

    SvaraRadera
  4. Harkel, harkel....ska inte tala om att Spader för en stund sedan shoppade loss ordentligt bland grytlappar och textilburkar. Fast de kan man ju inte ha på sig så det räknas kanske inte.

    SvaraRadera
  5. Textilburk på huvudet kanske? En liten grytlapp i band om halsen...
    ;-))

    SvaraRadera
  6. Varför inte en grytlapp över varje tuttis och en grytvante dinglande som ett eklöv någonstans i de nedre regionerna. Rena rama paradiset......:-)

    SvaraRadera