onsdag 14 januari 2009

Do you, do you wanna dance?

Spader kan fasiken inte dansa! Det är något fel inbyggt som gör att Spader har svårt att följa i något som andra bestämmer. När Spader ska stuffa runt på dansgolvet i hederligt 80-tals-disco uppstår inga större problem, men jaga fram en kille/man/karl som bjuder upp och Spader får något förtvivlat i blicken.

Spader kan inte! Spader vill! Tamejfasiken hjälper det inte om någon säger att det går bättre om karlsloken kan föra - Spader trampar på/blir trampad på -tårna - i alla fall!

Spader kan spela kort! Yup... Spader kan tamejfasiken spela kort. Så när Spader blir uppbjuden till kortspel av en yngre, trevlig, välvårdad herre så kan hon inte säga nej! Trots att hon inte har tid, inte vill träna, inte tror att de kan vinna så säger hon -Ja tack, och niger.

Så kan det gå efter en baluns då Spader fick lov att visa sina tillkortakommanden på dansgolvet, trots att hon gömde sig bakom en pelare! Dags för revansch!!!

3 kommentarer:

  1. *Vinkar*

    Här är en till som inte VILL dansa. Som inte KAN dansa. För att hon inte VILL.

    Den lilla taktkänsla som kanske finns där inne någonstans försvinner illa kvickt när den enda tanken som finns i huvudet är "Inte trampa honom på tårna. Inte trampa honom på tårna. Inte trampa...".

    SvaraRadera
  2. Är man man förmodas man dessutom att föra. Hallå! Nej. Jag vill inte dansa så. Faktiskt! Är som en vandrande pinne och känner mig som en. Fast med minst 14 ben...

    SvaraRadera
  3. Tess: Esset påstår bestämt att Tess kan dansa -men vad vet han!

    ;-)
    Andefattigt: Välkommen hit! Nej, det är svårt, men på vissa fester passar det absolut bäst att kunna. Sedan skulle jag faktiskt vilja kunna bugga också -ser skitroligt ut! Tycker du inte?

    SvaraRadera