måndag 12 januari 2009

Första trycket

Nu bloggar Spader trådlöst på den nya datorn!

Fingrarna slinter som när Spader var sjuk i mellandagarna... Och just ja! Linedance är riktigt dj-a kul! Meja skulle dessutom lyckas göra det hela litet mer spännande med ett litet svimningsanfall!

Puls på Spader på många sätt en helt vanlig måndagskväll i lilla byn...

4 kommentarer:

  1. Kommer Meja att fixa fredagens AW? Man får inte hålla på att svimma så där heller. Kan det vara av nervositet inför den bådande turen till High Chaparall med mig som chfför som gör henne yr? Om nu Meja har glömt det så kan jag bara påminnna henne om att vi har ställt in resan pga svårt att få semester så hon kan sluta vara yr för det ;-) Hoppas att det gick bra för henne.

    SvaraRadera
  2. Allt gick bra för Meja! Förmodligen var hon nervös inför fredagen...

    SvaraRadera
  3. Skönt att höra att Mejas svimmning gick att styra upp. Sånt som andra blir yra av det fixar Meja hela dagarna på sitt jobb, fantastiska människor det finns. Och hade jag mera vett så kanske även jag skulle bli nervös inför fredagen men se så mycket vett har jag inte i kroppen, även om jag har en stor kropp :-)

    Jag tycker mera att det ska bli fantastiskt roligt att ses igen :-)

    SvaraRadera
  4. Om nu inte Mejas svimning var magsjuka -då kan det bli svårt om Spader har lyckats bli smittad! Annars hoppas jag på att vi ska hinna iväg och missa hela magsjuketiden!

    SvaraRadera