fredag 6 februari 2009

Hurra, hurra, hurra!

I dag för 18 år sedan fick jag och Henrik vårt första barn. Fick och fick förresten, det var mest Henrik som fick, en annan jobbade ju litet mer aktivt.

Nu har vi varit ute och druckit öl och Baccardi Breezer, eller det finns ju inte cider i Thailand så hans mamma dricker då Cola och kaffe, men det har firats! Äldste sonen är därför aningens glad i hatten, som man ju har hört att det kallas. Idag ska vi dessutom strax lägga oss - i morgon bitti -elefanter!!

Junior var litet sur och undrade när han skulle få börja dricka öl - om sisådär 10 år! SUCK!!

5 kommentarer:

  1. Grattis Erik

    från
    rattsman

    SvaraRadera
  2. Det var ett väldans fylleri där borta i Tailand. Först mormor och sedan stora sonen. Hälsa och gratta han så mycket ifrån den där knäppa tant Cicki, hon med väskorna....:-)

    SvaraRadera
  3. Ja ha ja Spader då var det slut på argumneten - När du fyller 18 år är du myndig och gör som du vill, men än så länge är det jag som bestämmer ! :-)

    Grattulationer på den stora dagen. Det känns helt tryggt och lugnt inför framtiden när man ser alle bra ungdomar som så småningom ska axla det medborgerliga annsvaret. Smina sitter lugnt i båten :-) Kram ända till Thailand.

    SvaraRadera
  4. Låter som sonen fick en fin födelsedag! :) Hoppas att det gått bra med elefantridningen idag! Stor kram (och jag är fortfarande inte ett dugg avis på all sol och värme....)

    SvaraRadera
  5. grattis erik hoppas att det är bra

    SvaraRadera