måndag 16 februari 2009

Spader och bandyn

När jag skulle hämta Junior på fritids i fredags fick jag värsta informationschocken. Något smartskaft hade kommit på att bandyn skulle startas upp igen i Lilla byn. Det hade minsann förmedlats i Lilla byns annonsblad - men det var så klart inte nog -utan det låg dessutom en lapp i Juniors fack.

Vad säger Junior då??? -"Jag ska börja spela bandy!" Spader förklarar att det ska Junior inte alls. Hon kunde ha uttryckt sig pedagogiskt om utomhusaktiviteters fasa, men hon svor i stället ve och förbannelse över informationslämnaren, varpå personalen ansåg att Spader borde språkvårdas en aning. För vad ska Junior göra imorgon enligt veckobrevet i samma fack som den bandyinformationen? Ha en längdskidåkningsdag!!! Yippie!! Start och mål vid bandyplan -eftersom de kids som inte har egna skidor får låna skolans och måste turas om och därför åker skridskor mellan varven!

Vad gör Petra Mede i Melodifestivalen på lördagskvällen? Visar bandy såklart!! FYI: Spader vill inte höra talas om mer bandy förrän det är dags för finalen på Studenternas i vår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar