torsdag 26 mars 2009

Det är den här tiden på året...

Nej, Spader har inte fått fnatt och fått för sig att det är snart är jul eller så. Det är mer så att det är UF som är på tapeten. UF-mässa i den stora byn för alla skolans företag och i dag ska också alla "tvåor" dit och låta sig inspireras för nästa år. Det gäller för Spader att vara beväpnad med ett gott humör, tålamod och en välfylld plånbok.

Check, check, check...

5 kommentarer:

  1. Intressant blogg du har, skriver mer när min nacke slutat värka!
    Mvh från Peter Olofsson!

    SvaraRadera
  2. Hjälp. Ögon i nacken och fler armar kanske också hade varit bra.

    SvaraRadera
  3. Vad ska hon handla i dag då måntro?? Det är en himmla tjusig mössa du har iaf måste jag säga...Eller heter det luva, hatt eller något annat? ;-)

    SvaraRadera
  4. Tidigt uppe och sent isäng. Du måste sova ordentigt, 6 timmar mer har du nog inte tid med. Jag beundrar alla er som jobbar har barn och hinner med att vara ute i etern.
    Du tyckte jag var tuff som vågar bo mitt ute i skogen. Vad ska jag vara rädd för. Troll kanske!
    Jag är mer rädd när jag en helg måste ta mig genom stan vid ett-tiden.
    Ha det så bra hälsar
    Polargrevinnan

    SvaraRadera
  5. Oumberligating:Hej Peter, mycket lättare att skriva;-), tack för att du tycker det verkar intressant.Välkommen hit! Hoppas att din nacke slutar värka snart!
    Speja: Här hade det också varit skönt att kunna stänga öronen ett tag -åtminstone på bussen. Som tur var fanns Loppis i krokarna...
    Smina: Det har shoppats minimalt -eller det finns något till Esset med hem -en hemlis! Inga mössor i år i alla fall!
    Polargrevinnan: Svårt att sova så mycket som det står på förpackningen, speciellt nu vid förälskelse;-))I skogen finns det mycket att akta sig för, naturen är inte Spaders bästa kompis- men troll finns ju litet överallt -även i stan vid ett-tiden!

    SvaraRadera