måndag 23 mars 2009

Spader och strutsen

Om man inte pratar om saker så finns de kanske inte. Modellen tillämpas av en Spader tidigare mycket närstående person och Spader borde kanske kunna sköta snacket, men ibland ligger faktiskt bollen någon annanstans.

Det personen kanske inte tänker på är att Spader, om hon till slut får gå och hämta bollen så att spelet om möjligt kan avslutas, kanske har tröttnat och bara slår serve-ess... Spader har nämligen börjat få Ess-vana.

4 kommentarer:

  1. Ja men är vi inte nu inne på djupa filosofiska tankebanor månne tro? Syns jag inte så finns jag inte, hörs jag inte så finns jag inte mm. Så vem vet, kan ju vara så att komunicerar man inte så fiss det inte....eller hur det nu är då. Komunikation går ju som bekant ut på sändare och mottagare. Är det enbart en sändare så försvåras det hela en aning.

    Känner just nu att Spader gav Smina eftermiddagens tankar och funderingar en kick. Känner att tankarna kommer kretsa krimg målinriktad problemlösning,komunikation och en gnutta filosofi :-) Tackar för det Spader. Kram på dig.

    SvaraRadera
  2. Smina: Målinriktad problemlösning - jo, man tackar! Just i vårt fall saknades såväl sändare som mottagare och Spader smet och bloggade i stället mellan varven. Gör sällan det vid besök annars! KRAM!!

    SvaraRadera
  3. hahhaha...härligt spader...vi har iaf en sändare i våran lilla skidbacke. det är bra ;-)

    SvaraRadera
  4. Vad sänds från vår skidbacke då? SOS???

    SvaraRadera