onsdag 8 april 2009

Lätt som en plätt?

Kollegorna diskuterar vad som ska ske, göras och/eller inte göras under det kommande påsklovet.

M ska åka till Stockholm (!) och senare vara i en fjällstuga med familjen, någon ska vandra, Spader ska punktmarkera Esset och Hurtis har lovat en av sönerna att sova ute i älgjakttornet.

-"Han har tänkt sig se många djur och man kan lätt lägga ut liggunderlagen där uppe!" Spader påpekar att man lätt kan låta bli också.

En del av skolans elever och lärare avslutar veckan innan lovet med isvaksbad! Spaders program (SP) brukar normalt deltaga och Spader har oroat sig inför detta elddop, jaja inte eld precis, men Spaders mamma har sagt att hon skulle skriva en lapp -"Spader ska inte bada isvak!". Vem som skulle få lappen? Rektorn kanske? I år hade tyvärr eleverna så mycket kvar att göra i sina ämnen att de fick lov att vara hemma på skolan för att jobba i kapp.

Otur, verkligen!

7 kommentarer:

  1. Otur, tycker jag också. Hade gärna läst om både lappar och eventuellt obligatoriskt isvakedopp. Hade varit intressant!

    SvaraRadera
  2. Isvak är bra för både kropp och själ. Och sedan var det ju det där med traditioner... Du kan ju bara inte banga!

    SvaraRadera
  3. Speja: Det här med lappar är intressant, skriver inte några sådan själv, men man har ju fått en hel del spännande i lapp-väg... Isvaken var inte obligatorisk men alternativet var inte roligt -isfiske hela dagen... Yippie!
    Utbildaren: Visst måste man hålla på traditionerna. Men på min skola, i Lilla jobb-byn, är de inte riktigt navlade - de har traditioner som gör att man baxnar. Gå i bivack! De ska liksom jobba med snön, inte mot... det förstår inte jag alls. Utrota snön!!

    SvaraRadera
  4. Sätt ut blomman fast det snöar.
    Det är roligt att läsa din blogg.
    gäller bara att hänga med i svängarna
    Roligare att dammsuga lägenhet på nätet än det vanliga jagandet efter tussar. Nu har jag städat färdigt, tagit fram mitt porslinägg och fyllt det med Anton Bergs mandelägg -- mums.
    Ha en bra helg, vad du än hittar på och GLAD PÅSK från Viola.

    SvaraRadera
  5. Viola aka Polargrevinnan: Hoppas att du också får en bra helg. Satte ut narcisser som blev jättefina, men har litet svårt med humöret i snögloppen! Tack för dina rara ord - hoppas att ditt godis är precis som gott som du vill ha det! KRAM!!

    SvaraRadera
  6. Ville verkligne dra på mig bikinin igen men vissa (SP) vill jobba...

    SvaraRadera
  7. Vilken otur Loppis! Du är en tuffing!

    SvaraRadera