måndag 6 april 2009

Spader och vikten av ring

Alltså -om man har bestämt sig, och här menar jag inte -"för att inte bli fet" -utan för vem man vill ha eller till och med vem man vill va... då är det klart att det ska vara en ring. Sedan måste man väl inte precis gifta sig på en gång eller så -men ändå.

Så här måste INTE ringen se ut, det är INTE så viktigt med utseendet på ringen alls, fast från en djävla godisautomat? Nääää -eller vad tycker ni?

6 kommentarer:

  1. Jag tycker nog att ringen ändå är ganska viktig. jag menar man ska ju faktiskt se den varje dag, resten av sitt liv, så det gör ju inget om man gillar den.....

    Har det börjat lukta förlovning i Spaders blogg????

    SvaraRadera
  2. Fru Choklad: Förlovning och förlovning -vi diskuterar ringar här...
    ;-))

    SvaraRadera
  3. Det där med ringmärkning är inte min kopp te.

    Den dag jag blir senil kanske jag kan tänka mig att skaffa en ring för att upplysa hugade friare om jag är upptagen... (Om jag någonsin mer törs släppa in nån i mitt hjärta igen vill säga. Och om nån vill ha mig förstås.)

    But hey, that´s just me!

    SvaraRadera
  4. Ja, det där med att släppa in i hjärtat är ju förutsättning nummer ett, vad beträffar det andra ska det nog inte vara några större problem...

    Det viktigaste i vårt fall är ju att Esset är ordentligt märkt - SPOKEN FOR ska det står inristat - eller kanske bara Spader... Men ännu är det ingen panik, Spader springer just nu runt med megafonen, trots att hon hörs så väl ändå, vrålandes över gator och torg. "Esset är mitt!"

    SvaraRadera
  5. Nu verkar det börja hända spännande saker i Spaders liv. Här har vi passerat det där första stadiet sedan några år. Nu diskuteras nästa grej men vi får inte till det. Fast vem har bråttom.....:-)

    SvaraRadera
  6. Cicki: Jaaa, jag vet inte. Det känns som om det går fort och långsamt på samma gång... Kanske är det som att åka in i ett svart hål, som är vitt?

    Den där nästa grejen är ju bra att ha gjord -lyssna på Spader.

    SvaraRadera