tisdag 19 maj 2009

Spader fintar Esset

Essets syrror och syskonbarn försöker reta honom med att han har fått "regering" och att det ska bli roligt att se när han ska låta Spader bestämma.

FYI: Ingen bestämmer över Esset. Inte ens VD:n. Vad VD inte vet och som Spader redan har full koll på är att det går att finta Esset. Esset skrattar när Spader berättar det och menar att han nog lägger märke till när Spader går in i "fint"-mode. Tror han ja! Spader talar om att hon är speciellt bra på så kallade kroppsfinter. Esset meddelar att han är ganska intresserad av att bli fintad på det sättet...

I morgon är det onsdag!

UPDATE: Var inne hos Fotbollsfrun och hon kan tydligen också det där med kroppsfinter. Esset och Joachim Lantz är ägda!

5 kommentarer:

  1. Knepet, min kära Spader, är att låta mannen tro att han bestämmer. Då känner han sig nöjd och fattar inte ens att han blir fintad. Han sitter bara där och undrar: hur kunde jag hamna här?. För att citera min kära gubbe: -Kvinnans list övergår mannens förstånd.
    Efter ett antal år inser de ju att vi är så bra på det här så att de bara låtsas kämpa emot :-)
    Kram & lycka till med det

    SvaraRadera
  2. Ingela: Kan inte göra annat än att hålla med! Skulle alltså inte ha berättat för Esset om fintandet...

    Kram själv!

    SvaraRadera
  3. Här har du en till som är rätt bra på att finta och låta sambon tro att han bestämt själv. Jag har märkt att även dottern har vissa talanger i detta ämne men hon är ännu inte tillräckligt förfinad i sitt fintande. Får nog ge henne lite tips...:-)

    SvaraRadera
  4. Om du fintar fint märker ju Esset inte ens att han ÄR fintad! DÅ är han fintad! Ordentligt! ;)

    SvaraRadera
  5. Cicki: Viktigt med tips i rätt tid! Spader är iofs så tidigt i detta förhållande att Esset är synnerligen lättfintad-nästan som om han "vill" bli bortkollrad...
    Cina: Spader är inte en så diskret brud som hon skulle vilja vara -mer åt megafonhållet... Jobbigt ibland, men sant!

    SvaraRadera