måndag 11 maj 2009

Spader -grundlurad?

Esset måste bara visa Spader denna lilla söta blomma som han vet var den växer.

I skogen.

Men Spader tyckte bara att blomman var ful och det var onödigt långt att gå och egentligen skulle hon aldrig följa med ut i spenaten men Esset lurades litet, eller hur? Så var det!

17 kommentarer:

  1. Oj oj, som Spader sken över att se den lilla vackra blomman men nu måste hon låtsas att hon inte gillade det för att inte förstöra sin image!!
    /Esset

    PS. Snart blir det nya kängor och Kungsleden:-)

    SvaraRadera
  2. Tycker att Esset ska spela lite Roland Cedermark med låten Mosippan för Spader ;-)

    SvaraRadera
  3. Esset: Plats! Du luras!
    Smina: Plats! Man får inte ens viska Roland Cedermark till Esset!
    Du är dum!

    SvaraRadera
  4. Hahahha...ska nog kolla You Tube och se om jag hittar den sköna Rolle där :-)

    SvaraRadera
  5. Nääääe -jag som trodde att vi var kompisar!

    SvaraRadera
  6. Äh, mina föräldrar har såna blommor hemma i TRÄDGÅRDEN. Att du inte sa nåt, då hade du sluppit spenaten!!!

    SvaraRadera
  7. I trädgården -nästan för mycket spenat redan där! Nästa år åker vi dit! YUP!!

    SvaraRadera
  8. Heja Esset!! Jag tror spader innerst inne är avis på mina fina kängor. Kungsleden är en utmärkt plan tycker jag!!

    SvaraRadera
  9. Förbaskade Loppan! Jag som trodde att vi var kompisar! Vill har högklackade pumps ju!

    SvaraRadera
  10. I brist på Mosippan tar vi ett av Rolands riktiga paradnummer...
    http://www.youtube.com/watch?v=_L5Ry0iB_Ws

    SvaraRadera
  11. Herrn är väl medveten om att Spader KAN radera inlägg... Men just nu är jag på väg in i en tunn...

    SvaraRadera
  12. NÄÄäää men dra mig baklänges och kalla mig Pecka !!
    En lite hemlig person som kallar sig J och kommenterar Spaders blogg. Spader titulerar denne J med Herrn. Hur kan du vara så säker på att det är en herre som sänder en länk med Roland Cedermark till dig? Kan ju lika gärna vara en Jenny, Jessica eller så.

    Sen att Smina lever med en J som har en skräckblandad förtjusning för Roland Cedermark hör inte hit. Och att Sminas J förvisso är opålitlig har vi ju redan fått bekräftat men att sända en länk med Rolan C skulle han då ALDRIG göra. Den humornivån är för låg för att passa i Sminas hushåll. (ljuger så att ögonen strax ploppar ur skallen)

    SvaraRadera
  13. För du ljuger så bra....NOT!! Alltså, nu skulle det, i princip, kunna vara så att Spader tar miste, det har hänt, någon gång på 70-talet eller så...men annars är jag rätt säker på att det är Sminas alldeles egne J som sänts ut så att Smina själv ska klara livhanken...

    Kommer med Matte A-boken i morgon! Personligen, eftersom jag har hört att Posten kan vara litet opålitlig när det gäller just er familj...

    SvaraRadera
  14. Spader vill verkligen ta mig av daga......men före det så måste jag berätta en historia om den opålitliga posten.

    Rätt som det var fick J J ett brev i från en tuff motorförening i våran lilla by. När kuväret öppnas så ligger det ett medelems kort där i. Vi tittar lite frågande på varandra och funderar efter mycket noga om vi har gått med i denna motor förening. Njjjaa säger J det har vi väl inte gjort. Eftersom detta kuvär var adresserat rätt och Smina har vissa släktband i föreningesn styrelse och dess toppskikt så var det ju inte allt för otroligt att vi fick ett sånt brev. Men att vi utan vetskap betalat in medlemsavgift tyckte vi var bara för mycket.

    På medlemmskortet stor det JJ samt våran adress och du må tro att våra pannor veckades mer än vanligt. Men i detta brev ligger också en meddlems lista samt en förteckning på vilken bil man har i sina ägor. Både jag och JJ vet att vi har en Volvo, en Renult samt en liten blå Japanska bil.

    Men på denna lista står det att JJ på adressen, som stämmer helt med våran också ska ha en Buick modell -50 tal i sina ägor. Smina ställer sig frågan vart i helvete han har gömt den?? JJ förnekar bestämt att han äger en sån bil. När vi sen läser telefon numren på listan så är det mitt mobil nr???

    Det hela uppdagar sig när Smina ringer till den tuffa motorföreningens ordföranden och frågar om man kan gå med i en motorförening utan att veta om det samt att äga en Buick man aldrig har sett skymten av.

    ordföranden svarar att det hela måste ha gått till på det viset att de som skulle sänad ut meddelmskorten måste ha kikat på Eniro. Den JJ som skulle ha brevet heter precis lika som min JJ och bor på samma adress och i byn med samma namn men på andra sidan älven sett i från oss. Att sen mitt mobil nr befann sig på listan har förklaringen att det är min JJ som står på abonemanget. Så för ett litet ögonblick ägde vi en Buick och var med i den tuffa motorföreningen tills allt uppdagade sig.

    Så där Spader nu har jag berättat och det är dax för dig att komma med Matte A boken....föresten du behöver inte ta med någon. Jag äger redan två i från olika förlag...du kan ju välja den du tycker passa bäst för ditt uppdrag ;-)

    SvaraRadera
  15. Då vet jag att det går att plocka med JJ i litet olika förieningar... Fiolens vänner till exempel?

    SvaraRadera
  16. Faktum är att JJs hushåll helt ovetandes gick med i Hembygdsföreningen. JJ sköter sin moders betalningar och eftersom JJ är helt opålitlig, som vi redan vet, hade medelmsavgiftet till hemnbyggdsföreningen betalats in två gånger. Kassören på Hemenbyggdsföreningen tyckte att det var krångligare att betala tillbaka summan pengar och bestämde sig då för att JJ med hushåll skulle bli meddlemar i stället.
    Det där med föreningar i familjen JJ är något utöver det vanliga. Så det är bara att välja en förening så går vi med, vare sig vi vet om det eller ej. :-)
    Fiolensvänner passar JJ utmärkt då han lirar fiol. Kör på Spader vedergäldning för Roland länken är nog ett faktum ;-)

    SvaraRadera