torsdag 28 maj 2009

Spaders plan

Förra året-ni vet i maj när Spader hade vårkänslor och hade tagit av sig ringarna och det ändå blev så där tokigt att Spader och Esset flirtade med varandra -det var det vi pratade om i telefonen, Esset och jag. Om planen - den som gick ut på att Esset skulle ha med sig Spader på bridge och presentera henne för de där trevliga elitbridgespelarna som hon ville träffa, gärna i baren.

Det var inte bara en bra plan, den var genialisk i all sin enkelhet, det tyckte Esset också. Ibland följer inte verkligheten planen. Det kan vara dåligt, eller kanske till och med katastrof eller så. I Spader och Essets fall så fanns det säkert någon annan, dold, plan som vi inte visste om. Den dolda planens utfall känns bra!

I helgen satt jag där med alla elitbridgespelarna som jag ville träffa, då för ett år sedan, men nu är jag redan upptagen. Upptagen av världens bästa Ess! Vad det gäller baren så har vi inte tid att vara där så värst mycket...

6 kommentarer:

  1. Tänk så bra det kan vara att inte allt går helt enligt plan:-) P & K
    /Esset

    SvaraRadera
  2. Jag tycker också att det är bra. För detta ger mig en hint om att vad som händer i morgon eller om ett år det har man ingen aning om....det jag tro kommer hända om ca 1 år är iaf att jag då som nu ska besöka Sveriges bästaste festival.....hahhaha SRF ääääggerr. Men det kanske inte var någon som betvivalr att jag tycker det :-)

    SvaraRadera
  3. Smina: Det verkar tämligen säkert att du befinner dig i Sölvesborg om ett cirka ett år -nästan som ristat i sten...

    SvaraRadera
  4. Spaders planer är alltid spännande, men de dolda är än mer underhållande!!

    SvaraRadera
  5. Loppis: Du har ju alltid koll på de dolda!

    SvaraRadera