onsdag 3 juni 2009

Spader och mannen på balkongen

Spader och Esset var på bankbesök i helgen. När vår alldeles egna bankman plockar in informationen kring den lägenhet som skulle belånas utbrister han -"Vilken trevlig planlösning, och så bra med två balkonger!" Vi tittar på varandra och skrattar litet!

Spader kallar sitt Ess för "Mannen på balkongen", alla tankehopp som då går till "Mannen på taket eller Den vedervärdige mannen från Säffle" bortser Spader från.

Det är klart att dit Esset går följer Spader. Följaktligen (!) äter hela familjen frukost på Essets balkong varje morgon. Med utsikt över Solvalla och Elitloppet dricker Spader en ljuvlig kopp kaffe- fast egentligen är det Spaders Ess som är den bästa utsikten i närheten.

Så länge Esset sköter sig ska Spader dricka sitt morgonkaffe i närheten, annars har den nya lägenheten som sagt två balkonger.

4 kommentarer:

  1. bra med två balkonger
    hehe
    rattssman

    SvaraRadera
  2. Ja, man vet aldrig när man behöver vara på olika...

    SvaraRadera
  3. Esset har sin balkong i Älskade Sambons hemtrakter. Trevlig trakt tycker jag! Två balkonger kan ju vara bra, tänk att kunna variera sitt morgonkaffedrickarställe!

    SvaraRadera
  4. Himla trevlig trakt är det -stackars Esset som måste flytta. Men ska man vara med Spader måste man offra litet...så det gör Esset! KRAM!!

    SvaraRadera