onsdag 8 juli 2009

Spader avslöjar...

Ingen intaktigret -integritet- menar Spader, svårt ord det där...

Det verkar som om det numera finns dubbelt av det mesta, utom vissa saker som det finns tre- eller fyrdubbla uppsättningar av. Essets skåp rymde extremt många manglade saker där nyttan och nödvändigheten kunde diskuteras. Sedan kan det vara symptomatiskt att Essets hushåll inrymmer en ofantligt stor mängd glas. Sådana man dricker ur. Snygga. Dyra. Många. Än så länge är de många alltså.

I Spaders hushåll är inte glasen den viktigaste detaljen precis. Så Spader funderar över vad det finns många av i hennes hushåll. Kommer fram till skor. Och kjolar. Klänningar. Byxor. Snygga. Dyra. Många. Än så länge är de många alltså.

Men där finns också många kaffekoppar. Om ett (1) år ska de bo här, i Järvastaden, med Esset, ungarna och mig, för det har vi bestämt.

Spader och Esset prioriterar alltså saker och ting litet olika men de prioriterar också varandra, före alla andra (ungarna undantagna -så klart!!) och före alla saker. Så känns det, långt där inne i Spaders hjärta.

5 kommentarer:

  1. Ja du kära Spader. Det där om att ha dubbet eller till och med tredubbelt av allting känner man ju igen. Här hampade sig även så att bägge är intresserade av glas. Så det har vi väldigt gott om. Både i vanliga skåp, extraskåp och på vind. Vi håller fortfarande på efter nio år att rensa ur grejer, hela tiden. Det verkar aldrig ta slut.

    Ni verkar ändå ha rätt prioriteringar och det är det viktigaste. Kramar i massor

    SvaraRadera
  2. Bra med många glas tycker jag, för jag har hört att det betyder lycka att krossa glas på sitt bröllop. I alla fall i Grekland eller nåt.

    Och det borde ju vara så att ju fler glas man krossar desto lyckligare blir man...

    SvaraRadera
  3. Jajamänsann! Så klart det är så ni ska prioritera! Glas och koppar finns det så det räcker och blir över men bara ett Ess och Spader!

    SvaraRadera
  4. Vad bra att ni kompletterar varandra. Fast jag vet ju inte hur stor glädje Esset har av dina snygga skor, fast han behöver ju inte använda dem själv - han kan ju njuta av att se dem på dig.

    SvaraRadera
  5. Cicki: Kramar till er också... vi ska fasiken inte spara något...loppis med rubbet... nästan...
    Tess: Hör och lär, vi har sparat några (många) glas för kross!!
    Cina: Man måste hålla koll på bollen...
    Speja: Esset gillar Spaders pjuck... och byxor... och kjolar... Spader är i verkligheten inte lika intresserad av glas, men av Esset...

    SvaraRadera