lördag 22 augusti 2009

Spader och pincetten

Loppanlej skrev ett numera klassiskt inlägg om en pincett, den ska tydligen inte används som skruvmejsel. Så köpte hon en röd som hon var mycket nöjd med. Spader gillar blått, så hennes pincett är så klart sååå snygg, såååå ljusblå och sååååå oanvänd.

Det är hårfrisörskan som får ta hand om noppandet, för Spader är en förb-d mes, som dessutom är litet ohändig, man vet liksom inte riktigt var, eller om, noppandet slutar. Nu ser i alla fall ögonen ut som själens spegel, riktigt risiga och Spader har fått göra en brandkårsutryckning eftersom nästa klipptid inte är förrän om tre (3!) veckor.

Så Spader gråter, noppar litet, gråter litet till och noppar -så där litet försiktigt!

8 kommentarer:

  1. Smina tipsar. Smeta på sån där salva du hade för insektsbett som bedövar lite. Det hjälper fint :-)

    SvaraRadera
  2. Du är ju precis hur smart som helst! Salva och så cider på det! När jag inte har några ögonbryn kvar alls förstår alla varför!?! -"Gjorde inte ett endaste dugg ont!" Inser att jag kanske måste hålla mig till salvan -och låta cidern vara i jsut den kombon!

    SvaraRadera
  3. Hejsan Hoppsan! Här sitter jag och Mammsen och kolla bloggar. Ska du till Tällberg på torsdag frågar Mammsen? Ska ni samåka?

    SvaraRadera
  4. Stackars Spader. Fast det verkar ju ha löst sig tack vare Sminas kloka råd.

    SvaraRadera
  5. Ja det är ingen lek att noppa ögonbrynen, men på nått konstigt sätt så vänjer man sig ju oftare man gör det. Det är precis som att hårsäckarna blir alldeles slappa efter ett tag. Så håll ut. Det blir bättre med tiden. Du kan även bedöva lite innan du börjar plocka genom att hålla en isbit mot stället du ska plocka på. Kylan gör att det inte gör fullt lika ont att noppa.

    SvaraRadera
  6. Henrietta: Ska tydligen samåka med Mamma...träffade A! KRAM!!
    Cicki: Det är synd om Spader!
    Fru Choklad: Det blir bättre med tiden... Spader lyssnar på någon som vet!

    SvaraRadera
  7. Ha ha Japp här har plockats ögonbryn i långa tider kan jag säga.

    SvaraRadera