fredag 4 september 2009

Spader sjunger...

... fredag, fredag igen... Men det låter förbaskat raspigt och accompanjeras av hosta. But still, Friday it is! Hur ska man veta vem som ska åka till vem?

I den ena vågskålen ligger en liten bridgetävling i huvudstaden i morgon, en mamma som vill följa med Spader till Huset vid Älven under nästa vecka, och så klart lägenheten. Spader och Essets fina lägenhet som väntar på Spader. I den andra ligger det litet trötta armar och bomull i öronen.

Junior ska sova hos Meja för att spela fotboll på söndag, Äldste sonen spelar här och Spader spelar förhoppningsvis här!

10 kommentarer:

  1. Du ska ta det lugnt så du kan umgås med oss på måndag... ;) eller kommer vi i andra hand?? Esset i första? Hm, det kanske är så! Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Ska köra så försiktigt såå, promise! Klart att Esset är number one... Eller -Junior är number one -först i Juniversum ju!

    Lovar att ta dt lugnt! Bil och ingen cider!

    SvaraRadera
  3. Yes! Fredag är det! Så himla härligt! Hoppas du/ni får en trevlig, mysig helg och att du kan spela i morgon. Låter lugnare än att springa men jag kan ju ha fel. Bridge är liksom inte min "bag" ! ;)
    För åt vilket håll vågskålen väger över, råder ju ingen tvekan. Ingen tvekan alls! ;)
    Puss, puss!

    SvaraRadera
  4. Bridge är rena barnleken eller promenaden, men det hjälpte inte förra helgen... PUSS!

    SvaraRadera
  5. Ha en skön helg, Spader! Spela dina kort rätt. ;)

    SvaraRadera
  6. Ha en skön helg, Spader! Spela dina kort rätt. ;)

    SvaraRadera
  7. Spelade mina kort rätt, men det räckte bara till en niondeplats... Esset var riktigt putt, för vi hade en rejäl oflyts-giv på slutet...

    SvaraRadera
  8. Oflyts-givarna rår man ju inte på tyvärr... Så synd! Men som tur är blir det ju fler tävlingar. ;)

    SvaraRadera
  9. Det verkar som om Spader snart har kvalat klart! Hennes system har spelats också... och Esset sa inte alls ofta att -"Jag och Moroten brukar spela så här..." Spader ska snart koka Moroten...;-))

    SvaraRadera