tisdag 15 september 2009

Spaders viktiga V:n

Alltså, man har ju förstått att det är en uppsving på ödle-V, med den galna Diana i spetsen. Kidsen har råkat haft serien på någon lördagskväll eller så, men inte varit alltför upphetsade. Då, när det begav sig, var specialeffekterna skrämmande och man missade inte ett enda avsnitt... så var det fortfarande på 80-talet. Tant Spader berättar.

Det är inte det som Spader menar nu. Det är heller inte det faktum att Spader har gjort Internet som avses. WWW alltså! Närå - det är helt enkelt så att Spader vägrar.

Våga Vägra Vinter liksom...

Då menar jag inte att Spader ska nonchalera morgonens isiga bilrutor, eller låta bli att lägga om till dubbdäck eller att ploga infarten till huset.

Nej, det handlar mer om att låta bli att grilla korv utomhus, bada isvak, åka snöskoter, ha termobyxor, åka längdskidor eller fiska på en is. Spaders vinterengagemang sträcker sig som längst till en sparktur på 500 meter till julaftons midnattsmässa.

Som sagt-Spaders badsäsong har börjat. I morse var det 0 grader när Spader tog bilen till jobbet!

2 kommentarer:

  1. Du vägrar ju inte alls vinter, du är bara aktiv i idet, eller hur?! Jag tror du gillar att mysa inne och bada, som ju är vinteraktiviteter. Försök inte med mig! /hurtis

    SvaraRadera
  2. Aktiv i idet! I like that expression! Hurtis du har rätt! Som vanligt, men säg inte det till någon!

    SvaraRadera