måndag 7 september 2009

Synd Spader!

Esset blev rejält förbannad i går, nej -inte på Spader, utan på bridgegudarna eller så. Är bridgegudarna kanske kompisar med pokergudarna eller travgudarna? På den absolut sista brickan for prisplatsen i tävlingen all världens väg. Det kan man kalla synd... eller är inte det något annat?

Loppan påstår att tiden ska gå fort till det magiska 2013.

Esset prostesterar och vill inte att hans år ska gå så jäkla fort, då tar de ju slut snabbare. Det vore ju synd, säger han. Spader svarar honom att det ju är i synd de ska leva - fram till 2013 alltså...

Spader och Esset kommer snabbt överens om att synda rejält när de ändå håller på... och då kommer nog åren ändå att gå litet fort, för tiden går så himla snabbt när man har roligt!

4 kommentarer:

  1. Jag vet att man aldrig får dåliga kort i Bride,beror bara på hur man förvaltar dom.Så hur gjorde Esset med korten där?? Lekte finns i sjön eller? ;-)

    SvaraRadera
  2. Jo, fast nu var det helt enkelt motståndarna som gjorde allt rätt mot oss, och körde in en 7 hjärter där klöver knekt maskades ut fjärde! Inte så roligt och kostade massor... Men det var nästan så jag trodde att Esset skulle börja spela Stockholm med mig i stället! ;-))

    SvaraRadera
  3. Trist som tusan. Men Esset har sitt Spader så snart e han på benen igen ;-)

    SvaraRadera