tisdag 29 september 2009

"Tänka själv"

Föräldramöten kan vara ren underhållning. Det vet ju inte fröknarna, men Spader kan nästan skratta på sig ibland av de scener som spelas upp inne i hennes huvud när de beskriver kidsens vardag.

Bland annat ska de lära sig att tänka själva. Går tydligen så där för killarna. Om kläder till exempel. Gäller speciellt vad de ska ta på och/eller av. När de ska ta på och/eller av! Precis som i verkliga livet alltså.

Vems strumpor, kalsonger, tröja som ligger kvar på golvet i ett omklädingsrum för killar är tydligen omöjligt att veta. Enklare hemma, det är bara att kolla vilken av pojkarnas rum man är i . Om inte det funkar kan man kolla storleken...

Varför fick inte Spader en endaste liten flicka? Rosa kjolar är ju grejen.

5 kommentarer:

  1. Spader,Spader,Spader.....nu vet du inte vad du talar om.
    Visst är det så att flickorna kanske kan ta på sig en liten kjol mellan varven. Men du har glömt de tillhörande frisyrerna,och sminket.Visst kan det vara så att de sällan tappar bort sina saker, MEN de är experter på att prioritera fel saker. När det är idrott så är det nästan så att resväskan måste packas för att få med allt. Plattång,sminkvässka och därmåtta med kläder för att man inte kan välja vad man ska ha efter idrotten.....osv. Man packar gärna den stora idrottsväskan med smink i stället för att hinna med bussen. Men har väldigt svårt att skynda sig för att eyelinern kom på sned. Så jag skulle gärna ha en liten bortslarvad kalsong mellan varven i stället ;-)

    SvaraRadera
  2. Hahaha, jadu det hade jag också skrattat åt...verkligheten är som den är...men jag älskar mina pojkar ändå;)

    SvaraRadera
  3. Smina: Du har väl litet borttappade kalsonger också? Låter så kul att nästan missa bussen för att eyelinern kom på sned! Men rosa kjolar är väl en positiv grej i alla fall?
    Speja: En av lärarna har 20 ettagluttarkillar i ett omklädningsum... Hon verkade ändå hålla ihop ganska bra...valium kanske?

    SvaraRadera
  4. Spader faktum är att det sällan tappas bort någon liten kalsong alls. Gissar på att den lille mannen har fått lov att lära sig hålla koll på sina saker eftersom inte päronen i huset gör det.Han har då inte ett nedärvt ordningssinne i från sina föräldrar iaf så är det med den saken.

    SvaraRadera
  5. Alltså, när Henrik levde hade man tre par kalsonger att hålla reda på... (kanske några trosor också ibland sssccch)

    SvaraRadera