torsdag 3 september 2009

Trumpen Junior ska ta skolbussen.

Bad. Eller mer simskola. Simskolan suger fett. För Junior suger på simning. Fast inte om man frågar Junior. Då ääääger han på simning. Om man inte måste simma bröstsim förstås. Och det måste man.

Frågar man Junior om hur saker förhåller sig kan man lätt få dem om bakfoten. Som till exempel förra veckan när hans mamma tydligen hade råkat lägga något annat barns badbyxor i påsen varpå Junior var tvungen att hyra sig några andra för sex (6) kronor. De badbyxor Junior hyrde hade långa ben. De badbyxor som Junior har med sig i dag har också långa ben och Junior har själv sagt att de är okej. Man lär sig.

Andra saker som Junior meddelar fröken i skolan är att han vårdar och passar upp på sin sjuka moder ömt. Till och med om nätterna. Vilken tur för Spader eller hur?!

Någon skulle säkert vilja påstå att Junior ljuger ofta. Hans mamma säger att han fabulerar friskt. Om Spaders pappa hade varit här skulle han säga att Junior bara handskas litet ovarsamt med sanningen...

Om du undrar var Junior bor så har han numera lärt sig. Junifär så här:

Huset vid Älven
Lilla byn
Dalarna
Svealand
Sverige
Norden
Europa
Jorden
Vintergatan
JUNIVERSUM

Junior har klart för sig vad som är uppkallat efter honom i alla fall!

6 kommentarer:

  1. Krama godingen från mig. Förhoppningsvis kramar han tillbaka, och då får du ju en riktig kram, lite från mig också. Fast junior äger nog på kramar, så hans kramar är nog de bästa!

    SvaraRadera
  2. Haha! Tycker Junior verkar vara en mycket kreativ liten herre som minsann har fattat att han är junik och ingår i ett sammanhang. Ett stort sammanhang. Det är bra!

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig prick! Jag gillar fabulerande småherrar. Har några sådana själv;)

    SvaraRadera
  4. Anonym: Kramar är ju toppen, tackar för dem! Så klart om man frågar Junior så är hans kramar bäst. Det finns nog inget som han inte är bäst på, skulle vara bentag dårå...
    Cina: Han tycker tydligen att han gör sig bäst i stora sammanhang!
    Speja: Har märkt att dina herrar också har fantasi!

    SvaraRadera
  5. Underbart!!/Fröken

    SvaraRadera
  6. Så bra Fröken! Roligt att få rapporter också...

    SvaraRadera