onsdag 7 oktober 2009

Om veckan som kommer...

Spader hostar och snörvlar -igen, så det ska vilas, vilas -och vilas i Järvstaden till veckan. Lov, lov, lov -och Spader räknar ned!

Fast på lördag ska vi ha vår första middagsbjudning med bridge -och fotboll så klart, för det hade vi glömt bort när vi bjöd in. Esset håller på att laga tjälknöl enligt sitt eget vidlyftiga och annorlunda recept. Kommer att bli perfekt, för han är verkligen van att tina upp diverse...

Det ska bara fixas litet här hemma så kommer allt kännas bättre. Lungröntgen visade finfina bilder och det känns bra eftersom det finns en del gamla synder som ligger en i fatet. På blodproverna har det inte kommit svar ännu. Spader ser fram mot att också Esset ska kunna ta finfina bilder, på annat än lungorna, eftersom Spader ska visa den nya smala kroppen sedan här på bloggen, för er som är nyfikna på den... Ja, kläderna ska vara på!

Esset har också förvarnat jobbet om litet semester i slutet av veckan -älgjakt utan älg eller jakt alltså.

Ta-till-vara har hunnit få två besök med full bil av familjen i Huset vid Älven redan idag. Strax ska tippen, f-låt återvinningsstationen, få en del annat.

Over and out - Äldste sonen har bryggt kaffe!

6 kommentarer:

  1. Oh oh oh Spader på bild. Åååå vad spännande det ska bli :)
    Snörvel är ju inte kul. Håller nog på att få något otrevligt i bihålorna för det har värkt hela dagen och varit allmänt eländigt.
    Krya på dig vännen Kram

    SvaraRadera
  2. ÅÅÅ, krya på dig själv! Vi kan väl bestämma att vi håller oss friska sedan -resten av året i alla fall! Deal? KRAM!!

    SvaraRadera
  3. Önskar spader ett snabbt tillny,öh tillfrisknande.


    rattsman

    SvaraRadera
  4. Hey, rattsman... att vandra runt i livet ny- menar frisk är inte så lätt! KRAM!!

    SvaraRadera