onsdag 28 oktober 2009

Så svårt det kan bli...

...när någon, kanske en mamma eller någon annan släkting, sätter en kruka med ljung på Henriks grav och Henrik själv hatar ljung.

För man vet att den som ställt ljungen där bara vill att det ska vara fint. För att hon eller han inte vet bättre. Fast själv ställer man fan inte dit någon ljung, för han har helt enkelt sagt ifrån. Han hatar ljung. För så sa han. Faktiskt.

Då vet Spader faktiskt inte riktigt hur hon ska göra...

4 kommentarer:

  1. Ett svårt dilemma. Jag hade nog vid första anblicken bara hivat i väg ljungen. Men samtidigt är det en människa som har gjort det hela efter sina normer och förmåga. Kanske kan ljungen "försvinna" om ett tag??? Oooo..nej jag vet inte. Det jag vet är att jag hivar i väg en varm kram,den här helgen är lite tuffare än vanligt för många av oss. Vi behöver kramas och visa varandra våran omtanke. Så klart ska vi det alla dagar på året.....men den här helgen....KRAM

    SvaraRadera
  2. Ältade frågan 18 varv med Esset och har nu köpt en annan dekoration och smyger iväg ljungen bara. Vid frågor så kan man bara förklara att ljung är fel, i alla fall vid just den här graven.

    Tackar för kramen, så här kan det bli just den här helgen... Skickar en stor kram tillbaka till världens raraste Smina!

    SvaraRadera
  3. 18 varv kan behövas för så pass komplicerade frågor.Liten ljung kan verkligen skälpa stor tuva....ja eller hur det nu är :-) Du är bättre på ordspråk än vad jag är. Och Esset har ännu engång fått Spader på rätt spår. Bra det :-)

    SvaraRadera