måndag 30 november 2009

Det är som om...

... internetshoparna kan lukta sig till att Spader sitter mol allena vid datorn en mörk kväll med snöflingor virvlande i luften. De skickar nämligen mail. Det är inte alla mail som är så lätta att stå emot som vinkillens tidigare idag. En del är mer åt det slugare hållet. Läs Wardrobe, Ellos, Lindex, CDON, Bokus, Campadre...

Mailavsändarna vet nämligen vad Spader vill ha. Så det ligger litet grejer i diverse kundvagnar och varukorgar, runt om ute på nätet. Till och med ända framme vid kassan har hon varit, Spader, med lilla klickfingret. Hos Cicki har man också varit och suktat efter en väska. Men så har det sprungits ut ur butikerna och gjorts annat.

Ansiktmasker, epilering, bad och bad och bad och kaffe och tillbaka i badet och litet serum och en till kaffekopp och sedan tvätta litet till och doftljus är trevligt, vore det inte bra med litet pepparkakor, aja baja, mer träna först...och nu, så orkar vi inte mer idag...

2 kommentarer:

  1. Ajajaj, hur ska detta sluta? Får nog ta ett snack med Esset snart. Jag hjälpte ju honom med problemet med blåa ljusslingor. Då får han väl offra sig tillbaka lite på väskplanet.

    SvaraRadera
  2. Man tycker ju det. Det är bara det att Spader, som faktiskt är mattelärare, böjar inse att volymen av syre i Järvastaden kan vara på upphällning om Spader inte lugnar sig litet! Man han har, så klart, börjat slänga litet fler av sina grejer nu!

    SvaraRadera