måndag 9 november 2009

Kändisar.

Miss UD och Fallskärmsjägaren tävlar alltid i kändis-spotting. Bara i Stockholm tydligen. Spader ville också tävla eftersom det började bra med Pernilla Wahlgren i hotellhissen. Såg du, frågar Spader Esset. Nä, han såg bara en liten vanlig tjej. Så Spader bestämmer sig för att tävla, fast i Göteborg.

På söndagen, innan vi hittar Miss UD, ser vi Vanna Rosengren med familj i hotellreceptionen. Eller Spader ser. Esset vet inte vem hon är. Nu tror Spader att hon har många poäng. Miss UD förklarar att man måste se en om dagen. Som frukt ungefär. Spader inser att en på fredagen och en på söndagen inte är tillräckligt. Funderar. Träffade Esset på lördagen. Miss UD skrattar och säger att han inte räknas. Men Esset rycker in. Massor med andra bridgekändisar från landslaget på tävlingen ju. Miss UD godkänner.

Det är nu som Spader inser att det kan bli svårt att göra om. Tävlingsmänniska som man är kanske man får lov att låta bli att återvända till Göteborg någonsin. Hmmm, tål att tänkas på. Göteborg som är så trevligt.

2 kommentarer:

  1. Tusen tack för en trevlig brunch fina du! Förlåt igen för apelsinsaften och mina veviga armar...

    SvaraRadera