onsdag 16 december 2009

Om bagage

Spader har med sig en massa saker in i förhållandet med Esset. Främst ungarna. Och vilka ungar sedan. Men också det tilltufsade självförtroendet, tvivlet, oron och sorgen. Och en svärmor. Och sin mamma. Och alla de döda.

Esset har också saker med sig. Sin bullrande familj. Flickor från förr. Spader har också vänner från förr. Men Spaders vän är inte kvar. Det finns att mäta sig med ändå. För bägge. Spader är alltid orolig över att bli vägd och funnen för lätt.

Men just nu skulle Spader, med allt sitt bagage, önska att Esset redan var här hos henne. Då kunde han stryka henne över kinden och säga att hon var kvinnan i hans liv. Den han har valt. Så hon är alldeles säker. För hur det än är så behöver Esset och alla andra bara kika in här hos Spader, en kort sekund, för att vara helt säkra på hur det är. Spader älskar Esset. Luggage or no luggage.

2 kommentarer:

  1. Ja, precis så är det! Vi som kikar in är helt säkra på att Spader älskar Esset. Och tvärtom!
    Sitt bagage har man ju, så sant. Det är ju det som gör en till den man är. Till den som nu är älskad och som älskar! Och ni packar ju nya väskor tillsammans!
    Varm kram!

    SvaraRadera
  2. Släpar litet på bagaget idag... Men det packas nytt! Du är en raring Cina!

    SvaraRadera