måndag 14 december 2009

Stressade till det litet...

Omprov för en del och muntlig komplettering för en del - en röra som endast Spader kunde röra ut i morgon, så kidsen får vänta till efter lovet med det. Att varje unge visste precis vad som gällde honom/henne i tisdags hjälper föga i morgon, de har inte en aaaaaning då de kommer till lektionen. Samhällsekonomi är inte det roligaste de vet, underligt nog... Ändå stökar det till sig i magen, känslan av att eleverna kommer i kläm är stark.

Glömde plånboken någonstans på jobbet så man måste be kollegan K försöka hitta den i morgon, kanske i lådan, kanske på bordet... Eftersom Lilla jobb-byn ligger 4,5 mil bort och det ligger en decimeter snö packad på vägen så sticker man inte bara in till jobbet och fixar litet... och det är synd eftersom Junior är 8 år nu och kan klara sig själv en stund, även om han är sjuk.

Vet att det ligger ett Matte B-prov klart åt en elev i alla fall, där på bordet. Var det i morgon eller på torsdag han ville skriva? Loppanlej får smyga in och hämta. Det ska nog ordna sig. Säg ja! Snälla...

4 kommentarer:

  1. Ah, detta inlägg bevisar att det inte är mig det är fel på. Det är skolsystemet.

    SvaraRadera
  2. Inte fel på Nilla, men vet inte riktigt om skolsystemet har någon större del i Spaders virrande...

    Plånboken ligger där den ligger, säger vi!

    Stora kramen!

    SvaraRadera
  3. det är gött att glömma lite grejer ibland. Bara man inte glömmer sitt huvud hemma eller tappar förståndet, typ på gatan.

    SvaraRadera
  4. Det var en gång som Spader var nära att tappa förståndet, som tur var skedde detta intermezzo på annan plats än gatan! Välkommen hit!

    SvaraRadera