tisdag 12 januari 2010

Mattelektion...

En del lektioner som Spader håller i matematik går ut på att se till att kidsen, till exempel mina "Wild Kids", sitter ned och åtminstone låtsas arbeta i boken. Mina "Wild Kids" är synnerligen blonda dessutom, fast väldigt glada och verkar ha god kännedom om sex och sånt, som de vill förmedla till sin omgivning. Litet som Anna Anka alltså.

I kväll har Esset och Spader övat litet grand på nätet. Så långt allt enligt plan. Budgivningen gick fel på, säg 3 av 10 brickor, ungefär. Det blev ganska dyrt och inte kunde man få någon tröstpuss heller. 70% rätt är inte så illa? Väl? Inte helt enligt plan, men ändå.

I Spaders mattelektion för blonda räcker det väl att säga att en del brickor blev bra och några blev ganska dåliga, men att man inte ska vara ledsen för det. Det kommer alltid, nåja oftast, nya brickor.

På FB hittade Spader en söt bild av sig själv (och några klassisar) som 8-åring... Hårfärg? BLOND! Fast numera börjar håret bli grått! Undrar om inte Äldste sonen och Junior brås på sin ömma moder ändå?

4 kommentarer:

  1. Haha, vilken gullig bild!
    Ja, livet som mattelärare är hårt. Och tufft. Och hårt.

    SvaraRadera
  2. Låt mig gissa... Agneta???

    SvaraRadera
  3. Åh, vilken fin bild! Klassens timme?

    SvaraRadera
  4. Nilla: Jättetufft och alldeles, alldeles ...underbart!
    Tess: Agneta... spitting image!
    Cina: En klassfest med föräldrar, som en kompis hade foton från... Och Junior är som sin mammas avbild...

    SvaraRadera