tisdag 30 mars 2010

Det var en farbror som...

... nyss satte nålar litet här och där i Spader. Sedan kom det en tjej och försökte döda Spader, men hon kallade det för massage. Typ över hela kroppen. En del ställen som Spader inte hade en aning om att det fanns muskler på tyckte tjejen skulle ha sig en överhalning av modell straff utmätta av den spanska inkvisitionen.

Raraste farbror doktorn ever försökte lura på Spader mera sjukskrivning efter lovet, "junifär" 75%, men sååå lättfintad är minsann inte Spader. Matematik för blonda: Spader skulle knappt hinna till jobbet innan det var dags att åka hem... Därför har det nu hämtats ut betablockerare så man törs möta JÖ och Blixtchattaren i på BBO i morgon. Nu vet alla det, typ.

På (nord)västfronten intet nytt. Junior har datorförbud tills han är junifär femton (15) år. Eller tills i kväll. Vi får se.

Spanska inkvisitionen fortsätter tydligen i morgon. Tur att Stjärnsopranen följer med. Hon vet hur man lever det ljuva livet. La dolce vita, kan även kallas sushi, en sketen tisdag då man överlevt ett mordförsök. Tjejen och farbrodern får alltså en ny chans att döda Spader, men då måste Stjärnsopranen leda Spader till latte med semla alternativt chokladmousse.

Over and out, en soffa i Järvastaden ropar på Spader!

7 kommentarer:

  1. Datorförbud skulle vissa här tycka var värre än spanska inkvisitionen....
    Vilopaus i soffa mellan nålar, massage och sushi låter inte helt fel. Fast jag veeeeet att du inte gillar det. Men man behöver vila efter sådan behandling!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Somna inte, då kanske dom kommer tillbaka :)

    SvaraRadera
  3. Hahaha. Du är underhållande du. Trots att du inte är riktigt kry.

    SvaraRadera
  4. Vad du skriver kul. Jag har inte den förmågan att skoja om mina krämpor utan skriver mera "torrt" rakt upp och ner. Alla är vi olika. Det är så berikande att läsa din blogg. Jag ska gå tillbaka och läsa tidigare inlägg så att jag lär känna dig bättre.
    Du har ju ett tungt jobb (jag har också varit lärare) där man måste vara mer än 100% frisk för att orka!
    Glad påsk med chokladmousse och marsipankycklingar!

    SvaraRadera
  5. Blixtchattaren?? // JÖ

    SvaraRadera
  6. Nålar... intressant. Bara du snart kommer tillbaka till oss igen snart. Längtig.

    SvaraRadera
  7. Cina: Vissa här tycker också det, mamman inkluderad! Ny behandling idag...
    Mats: Man måste vara på sin vakt!
    Speja: Trött kviinna gör så gott hon kan!
    Kajsastina: Tack! I det där med att lära känna mig ingår det tämligen svajiga självförtroendet. Ibland är jag världsmästare - ibland värdelös och suger på allt. En komplinmang värmer! Glad Påsk själv!
    JÖ: Blixtchattaren... känns han inte bekant?
    Loppan: Nålar = ont och läskigt...men vi får se, kanske funkar det! Längtar efter dig också!

    SvaraRadera