fredag 26 mars 2010

Om tvättbjörnens folk

När Spader kom nedsusande till Järvastaden i onsdags var undertråden på upphällningen. Tvättbjörnen stirrade Spader i ansiktet när hon slog en kik i spegeln och hon var ledsen. Ledsen över hostan, ledsen över att inte orka lyssna när Mudde Mäklare berättade om husvisningar och husförsäljning och ledsen över att hon inte lyckats övertyga någon endaste liten en om att Spader passar bäst på jobbet. Trött. Ända in i själen trött.

Nu har Spader suttit i soffan i Järvastaden en hel dag och det suuuuuger. Spader har någon defekt om gör att hon avskyr att vara förpassad till vila i en soffa. Esset jobbar hemifrån med listor, Junior gör läxor och dödar zoombies (snörvlandes och hostandes -obviously) och Äldste sonen vilar ut = sover som en gris.

Och Spader sitter här och tänker på dem och på er bloggläsare -Tvättbjörnens folk. Älskar my people. Det är värme. Ljus och värme.

Det funkar... blick stilla och och inte skratta. Då hostar man inte sååå mycket!

Så Spader har nu övetalats att stanna här i Järvastaden en längre stund. Junior får hemundervisas nästa vecka och sedan är det lov. Efter lovet är det vår. Så -nu var det bestämt också!

2 kommentarer:

  1. Hemundervisning låter toppen och soffläge för Spader likaså. Må vara att det är trist, ibland är trist bra. Jag håller i alla fall tummarna för att det vänder och att den där tröttheten ger vika snart. Och hostan förstås!
    Att det är bestämt att det är vår efter lovet passar ju hur bra som helst. I´m in!
    Puss och kram!

    SvaraRadera
  2. Okej -trist är bra. Ska äta upp mina grönsaker;-))Vår efter lovet, it's a date.

    SvaraRadera