tisdag 13 april 2010

Så kollar man i Juniors rygga...

... på jakt efter en kontaktbok där man kan skriva in..."Junior får ta 3-bussen idag" och inser att ungen själv har packat i en del nödvändigheter. Till exempel en av mamman kallad "knipsare". Fick fundera länge innan det korrekta ordet- häftapparat- dök upp i hjärnan. Sover nämligen ganska illa -stressad och hostig.

Ska man bli orolig när Junior tar med sig en knipsare till skolan? Borde ju finnas på plats. Har han tänkt att använda knipsaren som vapen?

Någon kontaktbok låg det inte i ryggsäcken, men Spader har lovat att komplettera med jympadojor. När Spader slutligen dök upp på skolan i går eftermiddag höll kidsen, tjejer och killar, på att hoppa långrep. Och Spader inser att det är svårt att hoppa som en gasell i de stora allvädersstövlarna. På det sättet är Spader också en förstående mor...

2 kommentarer:

  1. Nej, jag tror att han skulle häfta ihop något. Det brukar jag göra med knipsare.

    Söker nu Skrivarkurs på distans: Österlens folkhögskola

    och

    Skrivarlinjen (också distans) på Sörängens folkhögskola.

    Båda kurserna är på heltid (fatta vad bra jag ska bli på att skriva!) och eftersom de är på distans behöver man bara åka dit ett par gånger typ och kan sitta hemma framför datorn och softa resten av tiden.

    Sista ansökningsdag är 15 april så du får rappa på! =D

    SvaraRadera
  2. Okej, ska sticka dit! TACK för tipset!! Österlen låter vacket!

    SvaraRadera