söndag 30 maj 2010

Alltså

Det blir en kortis här bara... Strååååålande solsken i Järvastaden. Esset packar picnickkorg och strax sticker vi till Hagaparken för att lyssna på Stjärnsopranen.

Fyra i gårdagens guldtävling med den extra kryddan hosta ger mersmak. Alla de blivande lagkompisarna i ligan fick stryka på foten mot Spader och Essets underbara system.

-"Systemtriumf", utbrister Esset!

Spader har varit tilltufsad. Hostig och ledsen. Nu är hon fortfarande hostig fast glad. Ska göra andningssaltomortaler och jobba minimalt den tid som är kvar. För till och med nedräkningen har gått på vingel nu den senaste veckan.

Det är alltså två (2!) veckor kvar till sommarlovet. Sedan litet pyssel och så en vecka... Den 18:e tar Esset en veckas semester och så tömmer vi Huset vid Älven! Snipp, snapp, snut så är värsta året slut!

5 kommentarer:

  1. Underbar söndag du har framför dig. Jag har varit flera gånger i Hagaparken på Bellmansdagar med medhavd kyckling och vin.
    Hälsa Stjärnsopranen från Västerås.
    Förstår att humöret åker hiss - men med bra system både i bridgen och andningen - så åker du upp och förhoppningsfullt stannar där.
    Ta det lugnt vid flytten, du har väl lärt dig delegera.
    Sköt om dig.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  2. Viola: Hagaparken är en favorit för mig, ända sedan mamma tog med mig dit för att kolla på slottet. Hade liksom inte koll på att det fanns... Humöret har verkligen haft det svårt på slutet, hostan gör det jobbigt med minsta motgång. Lovar att ta det lugnt -lejer bort städningen! Stora kramen !
    Ingerun: TAck - nu måste man bara dansa också! KRAM!

    SvaraRadera
  3. Mais oui! Sur le pont, D' Avignon, on y danse...

    SvaraRadera