fredag 7 maj 2010

Burr

Nu hände det sig en torsdagseftermiddag att Spader, som sovit tämligen litet natten innan, somnade på soffan när kidsen var ute på allsköns vift. Så skulle det senare handlas litet med Äldste sonen, på det lokala ICA-supermarket, i Lilla, Lilla byn.

Spader slog en kik i spegeln. Oj då! Håret på ena sidan pekade åt alla håll. Mössa krävdes. Mössor? I Järvastaden redan. Eftersom förrådet av burkor gapade tomt fick Juniors virkade kepa letas upp. Äldste sonen kommenterade att den INTE var Spader.

En torsdagskväll på Lilla byns Ica är en plats där man träffar folk man känner och/eller är bekant med och/eller har varit lärare åt.

ALLA är där!

Nu var det några som undrade om Spader fortfarande bodde i Lilla byn eftesom man aldrig träffade henne längre. Svarade att hon hade flyttat men brukade hålla på torsdagstraditionen att handla hemma även om affären låg 35 mil bort.

Någon undrade hur Spader mådde. -"Bra.... eller det är ju det där med hostan." Man riktigt kunde se hur personen i fråga tittade på Spaders huvudbonad och tänkte att hostan inte var hennes enda problem.

Efter denna torsdag har det nu äntligen blivit fredag. Snart Järvastaden!!

4 kommentarer:

  1. Foto - foto - foto - foto!!!!

    SvaraRadera
  2. Haha, jag håller med Tess. Ett foto får du allt lägga ut!

    SvaraRadera
  3. haha
    bild please.

    rattman

    SvaraRadera
  4. ... kanske... om man känner sig förbaskat dragen på Cocillana någon dag framöver!

    SvaraRadera