lördag 22 maj 2010

Spader och travet

Läser på FB att Beastar ska ställa upp på Solvalla i det sjätte loppet av V75! Berättar för Esset. Jaha, då måste vi kolla. Det är Mats och Lenas häst minsann! Spader har fortfarande problem med JÖ:s första budord som man fick lära sig i vintras: Du skall icke störa din man när det är V75 på TV!

Esset vill ju att Spader ska följa med honom och kompisarna på Elitloppet på söndag. Spader tvekar. Tänker att grabbarna kanske blir sura när hon prickar alla vinnarna med roliga namn.

Esset lär Spader om vad alla saker under travsändningen betyder. Nu är det extremt svårt att följa allt som händer eftersom det parallellt pågår en ishockeymatch (Sverige - Tjeckien) i ett kritiskt skede. Bägge tv-kanalerna slänger dessutom in reklam ideligen.

Spader får lära sig om skor på eller av. Hästskor. Spader är i normala fall tämligen intresserad av skor så Esset säger att Beastar har högklackat fram. Det låter roligt. Beastar kom trea från en svårt spår. Grattis!! Så bra gjort. Hade hon kanske röda skor? Det tänker nog Spader ha på lördagens bridgetävling. Och kanske på Elitloppet också. Som hon följer med på. Om hon får kaffe latte - och sol! Deal?

4 kommentarer:

  1. hehe

    Mina vinnare ser oftast ut att ha högklackat fram och vadarstövlar bak.

    rattman

    SvaraRadera
  2. Den där "rattman" är nog en jäkel på trav om han prickar vinnare med den balansen. Eller menade han kanske tänkta vinnare? Ett bra lopp gjorde i alla fall Beastar från ett omöjligt läge.
    PS.Gillar spaders röda mycket bättre än några hästar. DS.
    /Esset

    SvaraRadera
  3. Rattman: Win-Win?
    JÖ: ;-))
    Esset: Säger bara baggy jeans!

    SvaraRadera