måndag 5 juli 2010

Är uppe med Cocillana-intag och kan inte låta...

...bli att delge er historien om den sötaste blondinen som tydligen inte var IKEA:s mest vana kund idag. Hon krånglade sig fram till kassorna, sa med bestämd röst att hon ville ha kvar sin gula kasse, varvid kassörskan manade henne att i så fall ta en blå. De blå ögonen rullade runt något varv i knoppen och sedan började föreställningen. Det tappades köksluckor och inredning till höger och vänster. Det letades streckkoder och plånböcker, blå kassar och papperskassar. Spader och Äldste sonen tittade beundrande på. Var skulle hon hitta returen på en pressening och hon skulle ju ha varit och hämtat ut en köksskiva. Vem körde hem? Vad och hur? Och slutligen så låg hennes varor i hela gången...

Då kom den blondare vänninan in med en egen vagn - lika full med grejor, (det här var årets varmaste dag 20 minuter innan stängning -så varuhuset var inte proppfullt kan man väl säga) och ropade att hon måste komma och titta om hennes spegel var vit. Blondinen ropade tillbaka att hon inte kunde eftersom det stod folk i kö och hennes grejer var i vägen. Vänninan sa att hon måste eftersom hon inte var säker på att den spegel som låg på hennes vagn verkligen var vit. Så vår första blondin stegade tillbaka genom kön och kollade. Jo, hon tyckte nog att spegeln var vit.
Kassörskan fick något vilt i blicken och tittade på familjen Spader för att se reaktionen. Spader talade om att detta räknades som högklassig söndagsunderhållning... Verklig Cirkus på IKEA...
Esset som var hemma och lirade boll med Junior undrade senare om de verkligen hade långt ljust hår, bägge brudarna. - "Ja, utbrast Äldste sonen, de hade ju det!" Spader förkunnade att det var tur att hon inte bestämde sig för extensions i alla fall. Blond så det räcker... Junior menade att hans mor inte var sååå blond. -"Det finns litet svart där mellan!"
Om du tänker att Spader har varit i olydig och trotsat inköpsstoppet så kan man meddela att hon endast har köpt de av hushållet överenskomna detaljerna för en bättre förvaring. Av främst skor.
Och så Kajsa så klart... men Spader brukar komma hem med en massa killar så det gjorde inget. Det var ju Cirkusrea och allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar