torsdag 8 juli 2010

Esset gör hela tiden nya..

... hemmagjorda regler. Nu har han provat en nypåhittad som låter så här! "De skor som inte använts det senaste året måste åka ut!" Så nu blir vi tvungna att springa på tillställningar som teatrar, pub-kvällar, dans-kurser, banketter och baler hela året.

-"Vad då, du ska ju spela bridge på klubben minst en gång i veckan, då måste du ju hinna variera dig litet?" Men tänk då om man märker att man alltid vinner med de blå med knubbiga klacken, och spelar som om man hade huvudet under armen med de röda? De röda är ju fullkomligt underbara!?

3 kommentarer:

  1. Mäh. Han verkar ju helt skofixerad, fast på fel sätt. Har han skofobi, eller? Drömmer han att han blir anfallen av en skoliga? Blev han skrämd av Ingvar Carlsson som barn?

    Jag rekommenderar att du genast hyr någon slags förråd där du förvarar din skosamling utom räckhåll för hans otäcka utrensningsfasoner.

    Å andra sidan... Har han specificerat vad "använts" betyder? Om du provar igenom hela skosamlingen en kväll för att se vilka som passar bäst, har du använt skorna då?

    SvaraRadera
  2. Hur många skor har du förresten? :)

    SvaraRadera
  3. Katarina: Skrämd av Ingvar Carlsson som barn? Skrattar på mig! När Esset var barn blev han skrämd av Sträng!

    Om jag har provat igenom skorna i väldigt litet kläder i sovrummet kan det kanske räcka?

    Ingerun: Nu törs jag inte räkna efter... men innan det börjades flytta fanns det kanske dubbelt så många. Svår saknad av vissa, andra kan man inte ens minnas- litet som gamla killar man har haft?

    SvaraRadera