onsdag 18 augusti 2010

Om spindlar

Hos Miss E kan man läsa om att sova med spindlar = som att sova med fienden. Spader håller med. Nu tror man att Järvastaden, Sundbyberg -som New York fast bättre, torde innehålla ett tämligen lågt antal spindelpåhälsningar, men nej. Man bedrar sig. Två (2) gånger har Spader varit tvungen att skicka ett exemplar av sorten "långa ben" vidare till de sälla jaktmarkerna.

Och så inser man att spindelpuckona på något sätt måste ha tagit sig förbi sovrummet för att sätta sig inne i duschen och man blir rädd i efterhand liksom.

När man chattar med forne kollegan M som vill hälsa på för att se spindelutställning på Skansen kommer man till insikt om att det ändå föreligger ett slags galenskap hos den här kvinnan, ty hon bekänner att hon har klappat stora spindlar hos Jonas "för att impa på Äldste sonen när han var liten"! Såväl sonen och mamman överlevde dock äventyret!

När Spader klagar över spindelförekomsten hos Esset och menar att det borde finnas kackerlackor i staden (Som New York ni minns) -inte skogsspindlar - meddelar mannen i fråga att vägglössen har gått om kackerlackorna i popularitet.

Spader skrattar ännu! För spindlarna är som sagt inte jättepopulära i det här hemmet. Men det är Esset. Hur poppis som helst...

2 kommentarer: