lördag 21 augusti 2010

Samtidigt på Svensk Bridges Anslagstavla

Debatt minsann. Tonen är rå men hjärtlig. Och ibland inte så hjärtlig, kanske mer åt spaderhållet. Spadrig alltså. Som i lansar. Debatten handlar också om takt och ton i det forum som medlemarna har. Vem får tycka, hur skall det tyckas, finns moderatorer -eller behövs det sådana?

Och Spader aktar sig för att delta. Spader vill bara vara med när folk inte tänker vara det minsta elaka mot varandra -på riktigt.

Varför inte sticka ut hakan litet, retas Esset. Men Spader tänker bara delta när det absolut behövs, när det verkligen krävs att man gör sin röst hörd för att försvara någon svag stackare. Och så är inte riktigt fallet ännu, på förbundets hemsida!

8 kommentarer:

  1. Här träffade du spot on så att säga,tycker faktiskt exakt lika som du!!!Känner inte det minsta för att skriva där,det gjorde jag en gång förut och stämmningen var inte kul.
    Då känns detta lite trevligare:)Moderatorer behövs utan minsta tvekan,spårar ju ur ibland iaf.Trevlig bud tränings omgång,men lite svårt att hänga med då Ö-V givar inte presenterades efter budgivningen var slut.Och sedan vet jag ju inte erat system,men man kan se att klövern nog är minst dubbel tydlig och svag NT med diverse läkerheter och nu alltså även Asptro:)
    Ha nu en trevlig helg mvh Johan

    SvaraRadera
  2. Ha det trevligt själv med din fina familj... och ja - Asptro är på väg in med dunder och brak! Esset hälsar!

    SvaraRadera
  3. Håller med er. Men egentligen så är en del inlägg väldigt roliga. Man måste bara hitta humorn och orka med densamma.

    Vet inte hur många som känner (till, kände)
    Karl Perssons papppa "Pärlan" men han hade i alla fall en otroligt rå, och stor, humor. Själv upplevde jag en fantastiskt underbart rolig vecka med pärlan i Hällevik, blekinge, för sådär en trettio år sedan...... Stort Hjärta
    Stor människa kännetecknade honom

    /Garozzo

    SvaraRadera
  4. Spadrig - precis. Jag noterade att Torbjörn J härmade ditt uttryck med björnarna i skogen. :)

    SvaraRadera
  5. Gaarozzo: Missar ingenting på Forumet, men är INTE så intresserad av diskussioner kring OI i hundra år... eller för all del sju kilometer långa inlägg. Och där finns så klart massor med roligt, då läser jag högt för Esset och så skrattar vi. Alla förstår inte heller hur roliga de är! Men jag förstår inte varför folk behöver kliva över gränsen i sin iver att vara slagfärdiga, men att retas litet är okej. Samtidigt är det så väldigt olika hur mycket olika skribenter tål. Och det är SVÅRT, närmare omöjligt, att känna in på ett forum.

    Esset känner igen Pärlan, men inte jag. Känns skönt att kunna påstå att man är för ung när man har hunnit bli 43! Stora hjärtan är bra, undrar om inte Garozzo har ett sådant också?

    Ingerun: Noterade också det, även om det är en klassiker kan det hända att han var påverkad... Gillar ditt förslag om moderatorer btw.

    SvaraRadera
  6. Tråkigt nu när Göran till och med skriver avskedsbrev till anslagstavlan på Svenskbridge,känns som han har tagit illa vid sig:( tråkigt.Vad säger spader?
    /Johan..

    SvaraRadera
  7. Det känns som om mannen i fråga binder ris åt egen rygg och ofta tar sig själv på alltför stort allvar. MEN folk är onödigt elaka mot honom OCH andra... Det ska man låta bli att vara - tycker jag!

    SvaraRadera
  8. Jo detär ju sant,man ska nog ta det hela på kanske inte allt för stort allvar:)/Johan...

    SvaraRadera